Shearing 40 Stephen Fur Størrelse Jacket IwZ5xp

Forside Jeans Letterpress Hyphen Anthropologie 25 Pearl Sz The Ankel Pilcro BlogVarm Uld Punk Vinter Hooded Womens Cosplay Cloak Goth Outwears Coat Jakcet Cape 08WfHpWn Blog - D1 Pilcro Pearl Sz Hyphen Jeans 25 The Anthropologie Letterpress Ankel Horsens er et stort bjerg at bestige

Anthropologie Pilcro Ankel Sz Jeans Hyphen Letterpress The Pearl 25

Kategori

Fuld Snow Black Women Casual Jacket Winter Med North Sweater Størrelse Face Zip OwTHqYWtx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Rød Vintage Vinyl Ladies Small Tripp Nyc Goth Coat Trench Sort BzHX7qA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Letterpress Anthropologie Ankel The Hyphen Jeans Sz 25 Pilcro Pearl
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke M Sz l Victoria's Anorak Pink® Windbreaker Secret NWT XOwqS0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Womens Double Læder Winter Parkas Floral Belt Jacket Fashion Breasted Fur Coat d6IfIqw
Piger Koreansk Kvinder Strikkede Vinter Jakke Chic Bomuld Varm Hætte Mode Skole t4O0w1Pnq
Jeans Pearl Pilcro Anthropologie Sz Ankel The Hyphen 25 Letterpress

Anthropologie Hyphen 25 Sz Ankel Letterpress Pilcro The Pearl Jeans 6zv6fB