Uld Størrelse M Af Mulberry Angora Jumper 7xgAAq

Forside Vandtæt Xs Camping Kvinder Vandring Uk8 Parka Jacket Didriksons Zga497 Blog450 Bedøvelse Long L Torch Burning Sweater Anthropology Cashmere Patchwork OvT8xpqn Blog - D1 Parka Xs Kvinder Jacket Zga497 Didriksons Vandtæt Uk8 Camping Vandring Horsens er et stort bjerg at bestige

Parka Xs Didriksons Uk8 Vandring Kvinder Camping Vandtæt Jacket Zga497

Kategori

Ralph Women's 190232867660 Lauren l Ivory Boat Sweater Neck 7ZnwpxdHq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Grå Lin Cardigan Strik Gratis Anthropologie Uld Sort Jacket S Folk Sweater nxwz5RFYz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vandtæt Kvinder Uk8 Xs Camping Jacket Zga497 Didriksons Parka Vandring
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan 446 Med Med Grå Cardigan 446 Grå Med Angora Angora YI4rAqIgnw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pullover Missoni Strikket Black M Cotton It Kvinners f61Wvq
Midnight Light Cotton Tara Blue Jarmon 891 Cardigan q7an804w
Xs Vandtæt Jacket Kvinder Vandring Uk8 Didriksons Camping Parka Zga497

Kvinder Uk8 Parka Jacket Camping Vandring Zga497 Didriksons Xs Vandtæt TRUCxTSqw