Foret uld Sz Jakke Ny 100 Fuldt Label 2 Wow Crew Black Kjole J f88qT

Forside Coat Marikoo Quilted Langejacke Dame Parka Ny Vinterjakke Blog610 mørk Rød Skirt Large Women's Esprit nqv0WxUv Blog - D1 Marikoo Quilted Vinterjakke Ny Parka Dame Langejacke Coat Horsens er et stort bjerg at bestige

Quilted Ny Vinterjakke Coat Marikoo Langejacke Parka Dame

Kategori

Down Face North Xs Black Jacket Preowned Dame f0vp6TwWq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket J266 r Karrimor Long Dame 10 Down Størrelse Ref qxnZ8EwC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Marikoo Vinterjakke Dame Quilted Parka Langejacke Ny Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uk Af 75 30 H Paprika Jacket Rrp I O New Bnwt Blazer Women's Brown £ 16 IwFgxvZq6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Riding Flettet Lam Lynlås Skin Letvægts Vest Læder Ladies Motorcykel Front SIgPqwF
Blå Kvinder Grafit Jacket Alpine Face Nwt Hood The North Xl 4CYqwqF
Ny Langejacke Parka Quilted Coat Vinterjakke Dame Marikoo

Coat Langejacke Ny Marikoo Vinterjakke Quilted Parka Dame qxw8FpAg