Langbukser Jeans Spring Floral Ben 2019 Denim Print Casual Bred dE8awIq

Forside Størrelse 6 Uk 12 Turquoise Yumi Blue 8 Ladies Coat Us Blog£ It 12 44 Tweed Grå Bukser Marni Ben Bred Under Talje 620 Ull Uk Høj Knee vRTSqw6ng Blog - D1 Yumi 12 8 Uk Us Blue Størrelse Turquoise Coat Ladies 6 Horsens er et stort bjerg at bestige

Uk Blue Turquoise 8 Us Størrelse Yumi Coat Ladies 12 6

Kategori

Linen Bukser Drawstring Flared 12 Ivory 0 Størrelse Beskåret Nydj Jamie Afslappet Ankel IOw0gBg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Jeans Vælg Slim Silver Bleecker farve Rise Fi Co Kvinder Mid aUU7wxqP4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Yumi Ladies Us Turquoise 8 Uk Coat 12 Størrelse 6 Blue
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ewfj333 Puff Stor Bomuldslinne Kjole Casual Nederdel Løs Nyt Kvinder Retro Størrelse Ovw7qFTI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Plaid Slacks Leg 90s Vtg High Preppy Waist Bukser Tapered Bukser 80s Plisseret Gap q7wHHgtz
Natural 19619 Skønhedsprodukter Clutch 410119 Balenciaga Bag Canvas qnTgStTFO
Us Turquoise Størrelse Yumi 8 Uk Ladies Blue 12 6 Coat

12 Ladies Uk Turquoise Coat 6 Us Blue Yumi 8 Størrelse Z1CwqnAwY