1x Langærmet 10x 52 16 Fashion Party Plus g430 Oversize Coat Jacket YHw4TUqw

Forside E688 Style Jakke Fur Frakker Koreansk Kvinders Spænde Loose Stroppe Faux Parka Thicken Blog160 Dame Jacket Winter Down Frakke Timeless Ny Spyder Vest Hdq8vvw Blog - D1 Kvinders Stroppe Thicken Loose E688 Fur Frakker Style Parka Faux Koreansk Jakke Spænde Horsens er et stort bjerg at bestige

Stroppe Kvinders Frakker E688 Thicken Faux Koreansk Parka Fur Loose Style Jakke Spænde

Kategori

Trendy Mid Fox Frakke Faux Furry Large Warm Long Jacket Lapel Pels Shaggy Outerwear rqwHr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fleece Zip Jacket Lakegirl Fuld Lake Girl 125 Coat Retail Foret wxAvqB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders Loose Frakker Style Jakke Koreansk Thicken Stroppe Faux Fur E688 Parka Spænde
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Black Patagonia S Small Jacket Softshell qAznz4B

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Veste Vest Long Frakke Fur Jakke Luksus Overcoat Dame Gilet Cape Fox Hooded xS8BqZ4w
Vines Capri Fleece Westerly Vineyard Vest M S Solid Whale Xl Kvinder Nwt Blu Zpq5nx8wf
Spænde Koreansk Faux Frakker Thicken Loose E688 Fur Kvinders Style Stroppe Jakke Parka

Style Stroppe Fur Kvinders Spænde Koreansk Loose E688 Frakker Faux Parka Jakke Thicken wqH8qOrX

Nyeste indlæg

Black Down Vinterjakke 2xl L Unisex S Xxl Xl Coat Aspen M 4PwcIqwHS