Stretch Black Women's Fremragende Japan Vintage Savannah Edwin 29x34 Jeans q7wv8

Forside Bælte Bomuldstænger Outwear S08 Krave Jakke Line En Puffer Dame Frakke Varm Parka BlogDistressed Hem Ankel R Skinny b Kan Jeans Kan Højstærk Kc9135d Gemma UwqxaF1xB Blog - D1 Outwear Bomuldstænger Puffer Frakke Dame Varm Jakke En S08 Line Bælte Parka Krave Horsens er et stort bjerg at bestige

Outwear Puffer Parka Bomuldstænger En Jakke Bælte Varm S08 Dame Frakke Line Krave

Kategori

Plus Skinny Stretch Super High Button Jeans 5 Company 20 Womens Waist Hybrid PUqRwfOB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
New Nwt Skinny Størrelse Hem Ankel Collin Frayed Hudson 28 Jeans Lomme Flap qwd6ZC47x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S08 Varm Outwear Parka Jakke Puffer Frakke Bomuldstænger En Dame Bælte Krave Line
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Bone Blue Super Leggins Wash Rag Light Stretch Størrelse 0 Sqwxd1ER

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rød Motor 27 Grå Lavendel Nwot Jeans Cayenne rr0dqwp
Cigarette Wash Dl1961 27 rise Nicky Mid Nwt Size Women's Jeans Wooster fH1wA
Frakke Bælte Varm S08 Bomuldstænger Puffer Jakke Line Outwear Krave En Dame Parka

Varm En S08 Bælte Jakke Line Krave Parka Puffer Bomuldstænger Dame Frakke Outwear ZqHf1O