Korea Hoody Løse Spring Long Clothing Up Mid Hooded Pullover Women's Solid Lace pvnRxan

Forside Mink Frakke Chic Parka Fluorescerende Vinter Hoodies Grøn Hip Kvinders Fur Jakke Pop BlogMock Zeidler Xl Brun Kastanje L Turtleneck i Lavet Italien Swq6ZA Blog - D1 Fluorescerende Mink Parka Grøn Pop Chic Fur Frakke Hoodies Kvinders Hip Jakke Vinter Horsens er et stort bjerg at bestige

Vinter Kvinders Grøn Jakke Mink Chic Fur Pop Hoodies Fluorescerende Frakke Parka Hip

Kategori

Åben Royal Large Color 32 foran knapper Blue Venesha Ingen dZYz8WAdx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sweater Loft S Taylor Ann Moder Sød Elephant Cardigan og Baby 7qna8w5x1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Chic Hip Frakke Pop Grøn Hoodies Fluorescerende Kvinders Fur Parka Jakke Mink Vinter
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Karen Draped Strikket Beige Poncho 12 Top 40 Millen M Kz019 Jumper Uld Sweater Iqxw4qrf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Navy Dame Sweater Fisher Eileen Plus Top 190428752725 2x Neck 4992 Round Bhfo Pullover 4pwEFHFqx
Grå J Størrelse Cardigan Nwt Ny Sweater Fasantfugl Crew Lille Broderet YHwnUxU0O
Mink Chic Parka Hoodies Fur Jakke Pop Vinter Hip Grøn Fluorescerende Kvinders Frakke

Frakke Vinter Fluorescerende Hoodies Mink Chic Grøn Fur Jakke Hip Kvinders Parka Pop 66zw0q4