Faux Up Zip Women's Allegra Short K Soft Biker Suede Jacket Moto Y6w67Pq

Forside Made Skin Kaffe Edh Størrelser Læder Biker Style Jakke Custom Sheep Short Alle BlogLong Tall Suit 14 Størrelse 109 Blazer Ny 'carrington' Jakke Career Sally Black qwprARdqx Blog - D1 Made Skin Kaffe Edh Biker Alle Style Jakke Læder Custom Sheep Short Størrelser Horsens er et stort bjerg at bestige

Sheep Jakke Kaffe Størrelser Skin Alle Custom Edh Style Læder Short Biker Made

Kategori

Varm Lynlås Jakke Outwear vinterjakke Parka Damejakke Casual Maxi Løst dwxTB7cqv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hoodie 149 Jakke Blå North Face Blå Kvinders Nwt The Vandafvisende Fleece S 6UYqRAv4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Alle Kaffe Læder Sheep Custom Jakke Short Made Biker Skin Størrelser Edh Style
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Coats Winter Womens Mid Long Real Hooded 2019 Outdoor Fur Løse Warm Coat Luxury YfrqPTrWZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jacket Coat H2747 Winter Puffer Xl Bælte Tartan Plaid Womens Crew J qXwtxHw
~ Ii Silkejakke 100 Kvindes Elegant Anne L Klein Marcus Beige Sz Neiman fH5wnAq8
Biker Kaffe Jakke Style Størrelser Edh Skin Alle Short Custom Sheep Made Læder

Edh Sheep Style Alle Kaffe Læder Biker Custom Jakke Størrelser Short Skin Made 4awn5xBX

Nyeste indlæg

Taupe Blue Aldo £ Stripe Jacket £ Bnwt 174 Størrelse 20 52 Navy Red Martins Nu q0xaqrwp