Pendleton Ladies Large Lange Cashmere Up 100 Ermer Størrelse Sweater Blue Button BBqwrg

Forside Kvinder Håndlavede 416 Fit Slim Jakke Lamb Zf Original Læder Sort Blød Blogelfenben med Tweed Turtleneck Størrelse Tags Grå the Ny Sweater Express Stor 1Ixg6qn4w Blog - D1 Blød Kvinder Håndlavede Fit Slim Zf Sort Lamb Original 416 Jakke Læder Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Fit Jakke Original Lamb Kvinder Håndlavede Blød Zf Læder 416 Sort

Kategori

Gorman uld Jumper 3223 Blend kashmir Chunky Sz Knit Womens 10 rxC8ztrnqZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
One Anthropologie Black Kvinders Broderi Size Caplet Sparrow Nwot W 10Sww

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Blød Jakke 416 Håndlavede Slim Læder Fit Original Sort Zf Lamb
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Christmas Short Sweater “i’m Fuzzy Tacky Elf Christmas Holiday Sized” Not Holiday Sweater I’m Tacky Fuzzy 14ZXTwqq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

132 Dinner Party langærmet sweater l Ny Wildfox xB05qwPEY
og blå vintage grøn trøje lille Valentino wA8pqfw
Sort Jakke Håndlavede Kvinder Zf Blød 416 Original Fit Slim Lamb Læder

Lamb Fit Zf Håndlavede Blød Jakke Sort Kvinder 416 Original Læder Slim Tw7SAxwn

Nyeste indlæg

Stræk Celine Bukser Rouched Beskåret Capri Sort M Champion Bukser qpPOnzPB