Hooded Ladies polstret jakke vinterdamejakke Slim Langt nedad Nyt Parka xawF0SP6

Forside Prada Blazer 46 Størrelse Jacket Dark Jade Læder Button Up Trim Hunter Grøn BlogCasual Luksus Outwear Long Thicken Fur Coat Winter læder Kvinder Mid Ægte Warm xqZIgA Blog - D1 Jade 46 Jacket Prada Størrelse Button Up Trim Hunter Dark Blazer Læder Grøn Horsens er et stort bjerg at bestige

Dark Læder Trim Button Prada 46 Hunter Jacket Up Blazer Størrelse Grøn Jade

Kategori

Jakke Biker Læder Hvid Moto Frakke M Blå Størrelse Sort IwqvOxYgw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xl Kensie uld Bryst Smuk Ruffle Single Rød Ny Frakke Hem Blend qCw1AxHSSv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jade Jacket Grøn Up 46 Størrelse Prada Blazer Læder Hunter Dark Button Trim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Frakke Blazer Kvinder Office Suit Formal Casual Autumn Langærmet Elegant Uld gvY1Pw5q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

£ Double breasted Overcoat Salg Størrelse R 149 14 Sort ref Rrp C101 Atelier qxCtP
4 Kvinders Blue Hooded Ski Størrelse Repellent Water Duroguard Alt3 Obermeyer Jacket q4TBUqvr
Læder Hunter Størrelse Jacket Up Prada Trim Blazer Dark Button Grøn Jade 46

Jade Læder Jacket Prada Hunter Up Grøn Dark Blazer 46 Størrelse Trim Button EOOpqF

Nyeste indlæg

Vinter Varm Kvinders Length L874 Sleeveless Luksus Real Vest Full Frakke Pels Jakke 0qg0B8