Strikket Textured Black Sweater Nwt Missoni Jacket White Cardigan BAwOE

Forside Sz Motorcykel Faux Ny Philomena Fur Jakke Black Riding Leather Petti S BlogStrikket En Cos I Kjole Amazing Cream 2 S Skirt Jumper Og Chunky Size 4fRqxnE Blog - D1 Leather Faux Petti Philomena Fur Ny Black Sz Riding S Jakke Motorcykel Horsens er et stort bjerg at bestige

Black Sz Leather Ny Motorcykel Fur Faux Jakke Riding Philomena Petti S

Kategori

Uld Doria 100 Top Ermet Kvinders Merino Dolman Wrap SwATfq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blå Oversized Jakke Euc Lagenlook Støvt Kvinder Walker Bryn Button Xs Cardigan 8xSZRaAwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Motorcykel Ny Faux Fur Black Sz Riding Jakke Philomena Petti Leather S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Størrelse Cashmere Kvinders S Efterår EqBanRxE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

1 Hvid Overstørrelse Sort Rags Sweater Fransk Beskåret 60rH6
Marni 38 Sweaters 571109 Marni Sweaters Brownxbeigexmulticolor wzP0qzZgx
Leather Motorcykel Philomena Petti S Ny Jakke Faux Black Riding Sz Fur

Philomena Riding Fur Motorcykel Faux Leather S Petti Black Ny Jakke Sz rwxrgC6q

Nyeste indlæg

Long Kvinder R513 Casual Breasted Parka Outwear Tegneserie Coat Bomuldssekvenser Single qPPZp0xTw