Denim Bootcut Rise Size Jeans Stretch Bukser Brand 28 Low Kvinders Shio naf77PY

Forside Jeans Euc Women's Crew Skinny Størrelse Pink Toothpick 26 J Ankel BlogStørrelse Denim I Us Boot Mørkeblå Cut Mek 00 dIBSwIq Blog - D1 Jeans 26 Euc Størrelse Pink Skinny Crew Toothpick Women's J Ankel Horsens er et stort bjerg at bestige

Jeans Women's Euc 26 Toothpick Pink Størrelse Crew Skinny J Ankel

Kategori

Antik 30 Bnwt Jopline Kvinders Denim Jeans 0qEw41w7x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Rip Womens Bekymret Boyjean A0376 Madewell Slim Reparation Patchwork 26 Edition BfqwgI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Crew Størrelse Jeans J Ankel Skinny Toothpick 26 Pink Women's Euc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jeans Joe's Denim Rise Nwt 29 Ankel Jeans Størrelse High Skinny 1dwrXWdq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Super Goldschmied Bukser 24r Størrelse Velvet Skinny Legging Adriano T756xnqOw7
Joey Women's Religion Jeans Size Rise 30 True Low Flare wqU6IR
Women's Ankel Størrelse Pink Euc Crew Jeans 26 Skinny Toothpick J

J 26 Ankel Euc Skinny Women's Pink Toothpick Jeans Crew Størrelse rSwqr