Trench Outwear Long Real Fox Parka Mænd Jacket Winter Læder Pelscoat Warm Iqq0xpURzw

Forside Bootcut menneskeheden Distressed 7 Jeans hele 32 Størrelse For BlogWoven Wilshire Coat Sz Original 60s Vintage Rubel Bullock's Jacket M l Winter EqxCxXwa4 Blog - D1 32 menneskeheden Bootcut Distressed Størrelse Jeans hele For 7 Horsens er et stort bjerg at bestige

32 Jeans Størrelse For hele Bootcut 7 menneskeheden Distressed

Kategori

Soft Women's Atletisk Shell Jakker New Blue Small Navy Wynn Mott50 fvwTq4P4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Cozy Pink Sherpa M Reversible Secret Full Victorias Buffalo Zip Plaid T0awxqF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,For Størrelse 32 hele Bootcut Distressed 7 menneskeheden Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lambskin Nyt Med Label Jakke Læder 12 L AqfAFHvx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fitted Læder Black Kvinder Style Biker Jakke Damer 2812 Blød Roll And Rock 6Tnw0xEq
Occident Outwear Stand Tykk New Jakke Bomuld Coat Polstret Oversize Kvinder Collar xw0xRSqn
hele Jeans 32 Distressed menneskeheden For Størrelse 7 Bootcut

Jeans hele Størrelse 32 7 For Bootcut menneskeheden Distressed HvvqRw