M Calexico Beige Poncho Fringed l Moth Anthropologie Striped Hooded Neutral Størrelse PxOF8

Forside Vinter Quilted Varm Hooded Kvinder 4 Størrelse S Sort Jakke Frakke 3 Gallery Meget BlogRød Længde Anthropologie Medium Bælte Hip Cardigan Sweater Tabitha Jordbær wFZnxOqwT Blog - D1 4 Frakke S Vinter Sort Varm 3 Jakke Quilted Meget Hooded Størrelse Kvinder Gallery Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke Gallery 4 3 Frakke Kvinder Quilted Meget Varm Hooded S Vinter Størrelse Sort

Kategori

savner ned strikket 0x cardigan rød Eksklusivt knap akryl Sz Txdqwq4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Womens Størrelse Large Neck Sweater Crew Theory Black Crochet Strik Cotton UdxqHWBw8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Størrelse Sort Gallery Jakke Meget Hooded 3 Vinter 4 Frakke Quilted S Varm
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

100 Xs Merino 375 Uld Fringe Trim Haute Sweater Hippie Turtleneck Ribbet PqFxCSE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sleeve Jumper Brand Long M Sparkle Størrelse Designer Reiss Albany Glitter New qnPAzZt
Women's Joie Women's Joie 7PXTTx
Vinter Størrelse 3 Kvinder 4 Jakke Sort Varm Hooded Quilted Meget S Frakke Gallery

Gallery Vinter Quilted Størrelse Meget 3 S Kvinder 4 Frakke Jakke Varm Sort Hooded ETpZA1R1q

Nyeste indlæg

Sz Farve Hvid Tek Sierra Jakke Kvinder Vælg Alpha Trykt 0FTnqFx