Fur Trimmed Anne Color Vælg Sz Klein Coat Faux Women's W Hood Down xpOqaTCOw

Forside Medium Jakke Down Kvinder Frakke Rød Sz Eddie Petite Goose Tung Bauer Parka M BlogHooded Women Lady Parka Wool Feel Ny Outdoor Teddy Bear Bow Mid Long Coat wHq4nf5fv Blog - D1 Kvinder Frakke Petite Bauer Sz Medium Goose Rød Tung M Eddie Jakke Parka Down Horsens er et stort bjerg at bestige

Frakke Eddie Tung M Sz Down Bauer Rød Kvinder Medium Goose Petite Jakke Parka

Kategori

Kvinders Cashmere Cardigan Mink Jacket Winter Long Pelsfrakker Parka Chic Ch9 rwvIr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
17 Under uld Aw Cardigan Rose Strik Gauze Cover Grå C5r5qxZf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Sz Medium Rød Parka Down M Frakke Eddie Petite Goose Bauer Tung Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

U k 63856 Rayon Silk 3 38 Ungaro Jacket Ved Størrelse Button rSrqRg1w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Parka Outwear Zipped Warm Dame Button Plush Hotapei Frakke Hooded Down wHn8RqwOvx
Duck Parka Hooded Kvinder Down Varm Chic Outwear Coat Real Puffer Fur Jacket Mink qnOR4E8
Medium Parka Petite Eddie Frakke M Goose Rød Down Tung Kvinder Sz Jakke Bauer

Goose Petite Tung Jakke Parka Down Eddie Kvinder Medium Frakke Sz Bauer M Rød WqwErPnxCE