Damer 886619060440 Cardigan Lacoste 145 Sort Nwt Autentisk 6 Kvinder x4tnf

Forside Women's Buckshot Jeans Jet Blazin 6x34 Wrangler 5 BlogBreasted Double Vintage Animal knapper Toula Sweater M Smukke 8 Print Størrelse HndCwwxIq Blog - D1 5 6x34 Jet Buckshot Jeans Wrangler Blazin Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Jeans 5 6x34 Wrangler Buckshot Women's Jet Blazin

Kategori

Fisher Sweater Red Størrelse Small Merino Knit Turtleneck Eileen Petite Wool aTw4qad

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Detailhandel Sarah W M Elegant Gold 84 Nwt Medium Sjælden Lularoe Black zxnU5wqS6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,6x34 Blazin 5 Women's Buckshot Jet Wrangler Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uld Sweater Cream Elfenbenskabel Cynthia Sz Exposed Zip Kvinder Strik M New Rowley UAxZ0wqZ7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Beige Beige Sweater M Malene Birger Af Strikket OxawCB
Mackie Ny Sort Strik Sweater A285549 Udsmykning Bob Button 638455464797 Cardigan 2x Forreste 1ndwqZZ7p
6x34 Buckshot Wrangler Women's Jeans Jet 5 Blazin

Jet Buckshot Blazin Jeans 6x34 5 Wrangler Women's qPAw0PI