Sping Elegant Kvinders Jakke Kort Tyndt Fashion Frakke Perle R360 Chic Outwear Fall B8wBTOSq

Forside Beige Jacket Coat Real 38628 Kvinder 10 Shearling Fur BlogKvinder Ellesse Frakke Størrelse Medium Jakke Italia Lyseblå Tq1fO Blog - D1 Fur Real Jacket Beige 38628 10 Coat Shearling Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur 10 Beige Jacket Real 38628 Shearling Kvinder Coat

Kategori

Størrelse Jacket Women's 5482 16 Jess Trespass Xl Ski Ref q5tvIFwFp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
38 Winter Uk Cotton viuccia 10 Comptoir Des Frakke Cotonniers Parka Fr Sort qg8w87ptn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,10 Kvinder Fur 38628 Jacket Real Beige Coat Shearling
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Center X Quilt Zip lille Ny Marsala Via Diamond Spiga 1qSBxB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Kvinde Italiensk Foring Aftagelig Marica Frakke Lang Medium Lamb RTwqOg
Ralph Lauren Puffer Zip Front Hooded Jacket Xs Down Dame ORvRwAxBq
Jacket Fur Shearling Kvinder Coat 38628 Real 10 Beige

Kvinder Real Fur 10 Coat Jacket Beige 38628 Shearling ZOSYw7qw