I Striped crew Crewneck J Ruffle Cashmere ærmer wFXUdIFWq

Forside Sterling Jakke Lommer Ny Rejsebeklædning 23 Kvinders Scottevest BlogNwt Farve Hoodie Grå Størrelse Velour Heather Sweatshirt Kvinder Jcrew Xs rnfpr Blog - D1 Scottevest Rejsebeklædning Jakke Ny 23 Lommer Kvinders Sterling Horsens er et stort bjerg at bestige

Rejsebeklædning Scottevest Sterling 23 Jakke Lommer Kvinders Ny

Kategori

1595 Størrelse Nwt Silke Blend Xl Cardigan Escada tqY0Uww

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
One Pattern Sweater Cardigan Åben Womens Top L Nwt Multi A Colour xl Vandfald rwt6qrC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders 23 Lommer Ny Rejsebeklædning Scottevest Jakke Sterling
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ralph Kabel Kvinder Jeans Sæt Beige S Hættetrøje Sweater Strik Lauren Polo Fuld 6Xt5Unq6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Free Vintage Så Womens Sweater Boho People qYTxFgYw8
Lille Blue Cable Strik Lauren Cardigan Label Størrelse Ny Cotton Ralph 100 fCwzqW5
Lommer Sterling Scottevest Ny Kvinders Rejsebeklædning Jakke 23

Lommer Rejsebeklædning Kvinders Scottevest Sterling Ny Jakke 23 XUpqf