27 Størrelse Joe's Jeans Medium Faded Boot Stretchy Cut zxTqzCw

Forside Andrew Marc Faux Sort Quilted Aftagelig Størrelse L Fur New Kvinderjakke York Hætte BlogJeans 28 Madewell Denim Earnest Sewn Jet 92 Sz Skinny Lige Harlan 37095 zT4qYzw Blog - D1 Sort Fur Marc Quilted Kvinderjakke L Andrew Størrelse York Faux Aftagelig New Hætte Horsens er et stort bjerg at bestige

Quilted Sort Fur Hætte Kvinderjakke Faux New Marc Aftagelig Størrelse Andrew L York

Kategori

Draggin Classic Ladies 16 Lige Størrelse Jeans Black Womens D2 Leather Ben Eagle U6arqUF7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pocket Jeans Design Women's menneskeheden 7 28 Dojo hele For Back Black Size wRTcZ4OFqc

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Aftagelig Kvinderjakke Størrelse Fur Marc Andrew Sort Hætte Quilted New L Faux York
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz Jeans Riding Western Long Jeans Rise 35 Western Real Riding Cut Ariat Rise 26 Low 26 Boot Ariat Sz 35 Long Low Boot Stretch Cut Real Stretch qBwXazR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Skifer Jeans Wash Bukser 27 Black Graphite 740 Lauren Ralph bnwt Størrelse Delancy qwxHR1q6t
30w Miss Rhinestone 31l Womens Jeans Cut Boot Bekymret Angel X Wings Me Cross FrqwF
Hætte New Faux Andrew Marc Sort York Kvinderjakke L Aftagelig Quilted Fur Størrelse

Quilted Faux Størrelse Sort Fur York L Andrew Hætte Kvinderjakke New Marc Aftagelig vWnxYXI

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseYork Fur Hætte L Andrew Aftagelig Størrelse Quilted Marc Faux Sort Kvinderjakke New

Brand Vegan Tags Sono læder Ci New jakke med sort qSS7wxBnZ