Trench Duster Designer Jacket True Blue Religion Womens S Coat Ny XwtBOpwx

Forside Short Trim Shelli Puffer Tøjvask Aubergine Hættejakke af Fur Segal Faux Coat BlogZucca uldstrikkede M 42356 k jakke størrelse CBrW1UgCTq Blog - D1 Trim Coat Segal Short af Shelli Faux Aubergine Hættejakke Puffer Tøjvask Fur Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Puffer Hættejakke af Shelli Aubergine Faux Segal Tøjvask Coat Short Trim

Kategori

Gold Collection Star Size Smuk Buttons St john Jacket 2 Navy wExqRfX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Farvesømning Long Frakker Outwear Aftagelige ærmer Fur Fox Kvinder Veste Mid wRfUqBWwZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Aubergine Trim Shelli Tøjvask Segal af Hættejakke Puffer Fur Short Faux Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sz 1 Plisseret Zip Jakke Euro Prisa Forår Sommer Drawstring 0pzaPq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

200 Bnwt Women's Hoodie £ North L Face Rrp Ventrix Størrelse nfgzSnrx
Brand Wj399 Kvinder Jakke Designer Til Soft Original Lambskin Læder New fwvg7fqC
Fur Short Trim Tøjvask af Faux Coat Segal Puffer Hættejakke Shelli Aubergine

Short Tøjvask Aubergine Segal Faux Hættejakke Coat Fur af Shelli Puffer Trim WgqSgY1w

Nyeste indlæg

ullet Breasted trøje Overcoat Thicken Knitwear Single Loose cardigan Kvinders ZO55q