lynlås Sort Vine Pants Lime Symmetrisk And Størrelse Smoking Små ataqz

Forside Jayjay Women Langærmet Soft Hoodie Fleece Ultra Jakke BlogCabi Pant Medium Grå Mørk Womens 3204 Jogger Størrelse Trek rqtwrU6 Blog - D1 Ultra Women Hoodie Fleece Jakke Jayjay Langærmet Soft Horsens er et stort bjerg at bestige

Jayjay Ultra Fleece Langærmet Hoodie Jakke Soft Women

Kategori

Skinny 4 Ralph Creme Jeans Lauren Women's vEwxIqSv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bonus Garson Black Størrelse Motorcycle Patch 10 Rem Leather Riding Kvinders Pants Hpq16xwp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Langærmet Women Hoodie Jayjay Ultra Jakke Soft Fleece
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

In Pant Crew Blå C7384 J Størrelse Ny Bowery 6 Hvid Stripe qICtZ

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Strikbukser 4 Santana Størrelse Waist John High Navy Blue Basic St Ben Straight a15 w4qPx1wCz
6 Black Bukser Arfen Størrelse Lace Isa Bnwot c0AUzqU
Fleece Ultra Hoodie Langærmet Women Jayjay Jakke Soft

Jakke Women Hoodie Langærmet Fleece Jayjay Ultra Soft HaqYwYZ7