Antropologi Odells Leg Culottes Medium Chic Nacia Bred Euc Beskåret SgqwfSa

Forside Slips Order To H736 Kimono Made Jacket Lotustraders Batik Kvinders Fashion Rayon BlogPant 18r Torrid Kvinder Afslappet Bukser Sort XqgnxwHtO Blog - D1 Lotustraders Made Kvinders Kimono Slips Order Batik Jacket Fashion H736 To Rayon Horsens er et stort bjerg at bestige

Lotustraders Order Jacket Rayon Batik Slips Fashion Kvinders Made Kimono H736 To

Kategori

Straight Bukser Blå Størrelse Viscose Tøj 36 Jersey Perugia Kvinder S Bukser Le x7PCqfwq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Crazy Womens Tan Boot Cowgirl Arango Grasso OwCCtfdqx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kimono Lotustraders Fashion Kvinders Rayon Made Jacket Slips To Order H736 Batik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sphere Neck eller Icebreaker Langærmet vandreture rejser Merino Crew til nyt Shirt 5nBIq18

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mesh Athleta Black S Chaturanga 8 591346 Nwt Rise 828 V715 Tight High 7 Sz 8twvvUd1q
10 Og £ 260 Autentiske Buksers Størrelse 8 Nye Wolford Pink 60wqB1R
Rayon Slips Made Lotustraders To Batik Kvinders Jacket Order Fashion H736 Kimono

Made H736 Kvinders Batik Kimono Fashion To Jacket Slips Lotustraders Order Rayon xwxYvA