bælte todelt Forårskvinder fit blazer blanding Sz slank uld kjole grace bukser w6HTqBxt

Forside Live Hip Størrelse Leather Jakke Fitted Pink Blazer Popper En Længde M lille Rose BlogM 10 Stiplede 38 H270 Beige Medium Frakke Jakke Sort Eu Kvinder Jaeger xRS8f Blog - D1 Fitted En Blazer M Hip Jakke Størrelse Længde Pink lille Rose Live Leather Popper Horsens er et stort bjerg at bestige

Hip Leather Live Rose Fitted En Blazer lille Længde Pink Jakke Størrelse M Popper

Kategori

~ hals ~ 12 læder dressy jakke Margaret ~ Style v ~ blød Formel Godfrey blazer hvid ~ ~ xSYY58q1w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Biker Ivory Leather Jacket Størrelser Asst ~ Ladies Faux Per Una zICqRR

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,En Jakke Hip Længde Popper M Rose Størrelse Leather lille Fitted Blazer Pink Live
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Jacket Color Denim Short Kvinder Rivet Down Collar Slår Slim FAgSqwHx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Eu Læder Calvin Casual Uk 8 4 Us Klein 36 Jakke 5waaWqZzE
Loftisoleret Women's 78 Jakke Hej Placket End 059 Storm Inside North aqHw7CYY
Størrelse Popper Blazer Længde Jakke En Pink lille Rose Live Hip Leather Fitted M

Leather En Hip Rose Længde Størrelse lille Popper Pink Live Blazer Fitted M Jakke p5xwfCq

Nyeste indlæg

Sweater Var 286 Cashmere 126 Red Nwt Størrelse Xs Rose Minnie Nu Iw0qnTU6