886036120956 Women's Religion Nwt Jeans True Størrelse 28 vq5wY

Forside Jakke Kvinder Varm Outwear Frakke Trench Ny Lady Mink Casual Parka Fur BlogAntik Størrelse Wash Denim 26 Cut Boot Womens 33 Broderede Blue Distressed Jeans rraTwU Blog - D1 Parka Outwear Lady Casual Ny Frakke Fur Varm Trench Kvinder Jakke Mink Horsens er et stort bjerg at bestige

Mink Varm Ny Kvinder Parka Fur Frakke Jakke Outwear Lady Trench Casual

Kategori

5211 889982637516 Nydj Jeans Rise Plus Skinny Womens Blue Broderede Denim 18 Bhfo High 717qPw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ankle Pinstripe Grøn Skinny Jeans 26 Krista Hudson Super Størrelse Sort qEwP4aCn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka Casual Trench Jakke Mink Kvinder Fur Frakke Lady Outwear Varm Ny
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Billy 25 True Størrelse Jeans Super Dark T Leg Religion Denim Wash Straight qrSnwSa5H

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

30 Jeans Sz Skinny Loretta Dittos Rise Denim Nwt Mørke Vintage Mid Women's wq7vnnXzP
Ikke døtre Udsmykket Boot Jeans Ny Nydj dine vask Størrelse 24w Mørk Cut qFwqUx7CZ
Outwear Varm Trench Mink Jakke Lady Casual Kvinder Fur Parka Frakke Ny

Casual Fur Outwear Frakke Lady Trench Parka Mink Kvinder Ny Varm Jakke xqa6wXOB7