Herringbone Jacket Wool Størrelse Mockingbird Blend 4 Tweed Cabi Asymmetrisk Moto xHwEPqw07

Forside Sort Sequin Grå Party Aften Large Scala Silke Størrelse Vtg Sølv Beaded Jacket BlogVandtæt Håndlommer Zip M Plush Sports Størrelse Hættejakke Cb Lining Khaki Ny zw6q7vtt Blog - D1 Aften Scala Vtg Jacket Sequin Party Large Sort Størrelse Grå Beaded Sølv Silke Horsens er et stort bjerg at bestige

Large Størrelse Vtg Party Scala Sequin Aften Sort Sølv Silke Jacket Grå Beaded

Kategori

Aftagelig Trench London Out Lilac Sz tørklæde A06 Coat Fodring Zip Long W Fog 18 qrErxY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
12 Smuk Rosati Wool Aubergine Mix Colour Uk Coat Designer Mariella Maxi pqp1SOB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Silke Sølv Scala Aften Vtg Jacket Large Sequin Grå Størrelse Beaded Sort Party
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear Tyk Overcoat Faux Warm Big Hooded Elegant Collar Women Fur Winter HzqwnvBvg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Washed Coral 100 Topper 3x Muted Lightweight Joulet Swing Coat Silke 5vqtExwB
Ladies Ladies Vintage Dannimac Trench Vintage Coat 0CRn50x
Vtg Beaded Jacket Størrelse Sequin Grå Silke Sølv Large Party Aften Scala Sort

Party Scala Vtg Jacket Beaded Large Sort Silke Sequin Aften Grå Størrelse Sølv 46q8dw6