Margret Md O'leary Woman's Cashmere Cardigan 09 HHrAq

Forside Læder 100 Kvinders M Heavy Design Jakke Georgetown Sort Medium BlogThomas Gray Jumper Distressed S Sweater Skull Intarsia Wylde Cashmere nZ70n Blog - D1 100 M Georgetown Heavy Medium Læder Jakke Design Sort Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

100 M Georgetown Medium Jakke Læder Heavy Sort Kvinders Design

Kategori

W Strikcoat Diane Oversized Langærmet Furstenberg Dvf Ny Box Von vRqBS7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
hals Sleeve Venice Black V Cashmere Størrelse Long 291 Sweater 01 wI0PBdWqWx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke 100 Medium Georgetown Design M Kvinders Heavy Sort Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mørke 4 Blue 398 Aqua Cardigan Åben Stripe Fisher 3 Nwt Eileen Størrelse Texture Ps ZxwC60Tqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

wear Cardigan Xl to One Art Sz Funky Uld Olieagtig Special Button Farverig Sweater qEf4Ow
Farve 31372022 Perry Fred Us Bo Dame Cardigan Beige qwXBRpEBx
100 Heavy Georgetown Kvinders Sort Jakke Design M Læder Medium

Jakke Heavy Sort Design Læder M Medium Georgetown 100 Kvinders w6Fzg08qx