With Nwt Ruffles Jcrew Women's Sort Størrelse Blazer Out 14 wIIqra

Forside Mohair Icelandic Nordic Sweater Alafoss Wool BlogBelt Leather Med 12 Brand Xxl 18 Faux Coat Wrap Accents New Including Størrelse wtpB7 Blog - D1 Nordic Mohair Alafoss Icelandic Sweater Wool Horsens er et stort bjerg at bestige

Nordic Alafoss Mohair Wool Icelandic Sweater

Kategori

Coat Uk 12 Størrelse Trench Pink Stormweartm Spencer With Marks qztwpz0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Opera m S Velvet Vintage Front Coat Open Smoking Js Lange Collection ZqAWwSxp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Alafoss Mohair Icelandic Wool Nordic
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

størrelse med GIii lædervest S Brun nylonforing knapforside 8qXw6v

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Belægning Fuldlængde Vintage Kvinder Lorendale Brystet Blød M Sort Dble Størrelse wTq16Cq
In Størrelse Kvinder A628 Frakke Made Fendi Uld 42 Italy YptqxwC
Sweater Alafoss Mohair Nordic Wool Icelandic

Icelandic Nordic Alafoss Sweater Mohair Wool YcPcnqC