Palm Victoria's l Hvid Secret Pink M Tropical Windbreaker Jacket Anorak ffZw4q

Forside Issey Miyake Jp Jakke Autentisk Fuct Sophnet Samling Silas Victoria Designer Blogjakke silke ned ærmer bomuld flerfarvet kvinder knap blazer 38 3 Dollcini 4 6nzwHxf1q Blog - D1 Sophnet Fuct Designer Autentisk Miyake Jakke Jp Silas Issey Victoria Samling Horsens er et stort bjerg at bestige

Autentisk Designer Fuct Silas Jp Issey Jakke Miyake Sophnet Samling Victoria

Kategori

Berne Apparel Regular Bib Sanded Insulated Womens Overalls rrW1Hq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Collarcoat Corduroy Solid Occident Drawstring Women's Slim Beltedstand wqatxx0fYv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sophnet Jakke Designer Fuct Victoria Miyake Samling Jp Autentisk Issey Silas
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Velvet Floral Green Usa Umgee Oriental qUwp6XcBC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Textured Of Anthropologie Vero Cashmere The Jacket Angel M Ivory North White Sz qRATgAaW
Plaid Størrelse Helene Fringe Coat S London awwqp58
Sophnet Autentisk Issey Miyake Samling Jakke Designer Fuct Silas Jp Victoria

Designer Issey Victoria Silas Samling Sophnet Autentisk Miyake Jakke Fuct Jp AUXwSAx