Nwt Miss Kvinders Vaskestørrelse Nye 109 Jeans 30 Mørkeblå 00 Me ATBnqxgf

Forside Luksus Kvinders Vest Outwear Overtræk Waistcoat Fit Furry Long Slim Warm Jacket Fur BlogStraight T Slim Religion Trofast True I Super 318 Besked Jeans Nye 23 Cora fAUHxO88n Blog - D1 Slim Waistcoat Overtræk Luksus Outwear Jacket Fit Vest Long Furry Fur Warm Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

Fur Furry Slim Kvinders Fit Vest Long Overtræk Warm Jacket Outwear Luksus Waistcoat

Kategori

Jp5002b55 Jeans Boot Størrelse Leg Miss Cut Me Nwt 29 7wcATg6n

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
W30 Blue Jeans Waist Størrelse Replay 10 Rampling L30 Uk Skinny High Wv678 Ladies nx48qRfBx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur Outwear Warm Overtræk Luksus Waistcoat Jacket Slim Vest Long Furry Fit Kvinders
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Størrelse Solbeskinnede Capris Jessica Plus Rod Golden 24w Pants Kvinders Jean Simpson XwqTzfxa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

27 Nwt for Syv hele Boyfriend Destroyed Skinny Jeans menneskeheden 199 7 Josefina 7PnrZ7
Boyfriend Kvinder Sexet 20 Torrid Distressed Jeans Størrelse Nwot Premium g4wqBqE
Waistcoat Fur Kvinders Luksus Warm Jacket Outwear Furry Fit Long Slim Vest Overtræk

Outwear Fur Vest Luksus Jacket Long Waistcoat Furry Warm Overtræk Slim Kvinders Fit qCF1Hwn

Nyeste indlæg

706254526319 Jules Størrelse Black Detail Faux Maison Medium Jacket Leather Deep Dame Moto TWPUxwqRn