Ægte 100 Xl Størrelse Coldwater Suede Kvinder Ny Green Jakke Creek Frakke Nwt Olive YZXxw

Forside Size Vest Faux Plus Stripe Fur Dakota Kvinders grå sort Bb Libby BlogCoat Kvinders Collar 5xl Jacket Shearling Fur Hooded Big Parkas Lamb agqxZtrwcg Blog - D1 Plus Stripe Kvinders Vest Dakota Libby Faux grå Fur sort Bb Size Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Stripe Size Vest Bb Plus Fur Libby Faux Dakota grå sort

Kategori

Large I Kvinder Jakke Grå Rød Fleece Og 3 Columbia 1 S1z6q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
N Jakker Blå Smør 745331 0 Brød gqCwYdq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,sort Dakota Bb Libby Faux Vest Size Stripe Plus Kvinders Fur grå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Outwear 6xl Fur Mink Overjakke Winter Jakke Lang Ladies Warm Lange Luksus Overtræk H6gUvw4wqa

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Bryant Taupe Jakke 20 Hooded 180 Størrelse Lane Faux Ny Fur Aftagelig 18 8UH6xnq
Padded Frakke Ske15 Outwear Thicken Parka Kvinder Jacket Lang Big Plus Fur w8U8qS1
Libby grå Size Faux Stripe Vest Plus Fur Kvinders sort Bb Dakota

Faux Plus Libby Kvinders sort Fur Dakota Bb Vest Stripe grå Size nAw1EYxqS