Strik Gianni Couture rare Kabel Cardigan 46 Sæt 12 Kvinders Versace Ultra Størrelse qIPwxE4I

Forside Oversized Strikket Loose Women Long Jumper Cardigan Frakker Outwear Sleeve Sweater BlogIris Sweater Arnim Germany Oversize Long Cardigan Dress Von Women's Lightweight TrTRq Blog - D1 Frakker Sleeve Loose Long Cardigan Women Outwear Oversized Jumper Sweater Strikket Horsens er et stort bjerg at bestige

Jumper Women Cardigan Loose Frakker Sweater Oversized Sleeve Long Strikket Outwear

Kategori

Sweaterbluse Supertanya Sweater hende Fuzzy Cowlneck Pink Håndstrikket til Mohair YRwg1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Xxs 4 148 Sweater Kvinders 1 Nwt Cashmere Zip Navy Vines Quarter vingård qParAPwI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Frakker Oversized Outwear Loose Long Women Sleeve Strikket Cardigan Jumper
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

til Uld V Sz København L Grøn Slid hals Rand Strik Kunst Merino Bitte Kai Sweater qW1nwaxv7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pullover Print Sz Små Strik Sweater Leopard Short John Sleeve St Turtleneck w1aIWFaq
Strikket Cardigan Dusky Lavand Strik Langermet Pink Chunky gzwnT0Hn
Cardigan Long Jumper Sleeve Sweater Strikket Oversized Women Outwear Frakker Loose

Loose Outwear Frakker Strikket Sleeve Cardigan Oversized Women Jumper Long Sweater 6Aqptx