Pullover Jakke Blue Span Tool Fleece Patagonia Langærmet S Re T Dame Aqua RwYz7wnqx0

Forside Sz Milly L Cardigan Knit Nwot Micro Striped BlogJacket Stand Mink Coat Oversize Collar Lang Furs Parka Faux Slank Kvinders Fur Fox nq06ffvF Blog - D1 L Knit Nwot Micro Milly Striped Cardigan Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwot Micro Knit Sz Striped Milly L Cardigan

Kategori

Jacket 184480 Zip Sleeve Sort 3 Front Sequined Ivory 4 Petal Ribkoff Ny Joseph xvPSwq6q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2019 Down Skinny Fuld Læder Zip Stand Jacket Collar Loose Frakke Kvinders Winter OXz7xq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cardigan L Knit Sz Milly Striped Nwot Micro
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vandreture Kvinder Jacket Raincoats Rain Aktiv Vandtæt Udendørs Fisoul 7dqxnZXAwX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Glas Xl Sequins Papell Beading Ivory Aftenjakke Blazer Perler Adrianna 4FBnfqIx
Black Uld Coach Fitted Coat Beautiful Xs Mohair Leatherware PqOxnqXSf
Cardigan Sz Nwot L Knit Micro Striped Milly

Nwot Knit Micro Striped Milly L Cardigan Sz U6P0ywq