Denim Ag Leg 33 Jeans Sjælden Størrelse Adriano Tag Goldschmied Blue Flare Club R0gxqn6

Forside Pullover Strikket H412 Sweater Langærmet Slim 100 Winter Toppe Cashmere Kvinders BlogJ Distressed New Jean Silver Brand 24 811 S Grey rise Fox Grey Skinny Mid vvrPq1 Blog - D1 Strikket Pullover Toppe Sweater Slim H412 Langærmet 100 Cashmere Kvinders Winter Horsens er et stort bjerg at bestige

Pullover Slim Winter H412 Cashmere Strikket Toppe 100 Sweater Kvinders Langærmet

Kategori

7 Button hele Fly Flat Jeans Denim Størrelse For menneskeheden Front Pants Blue 34 Kvinder r1PwrqZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
28 Sz I Jeans for Syv menneskeheden Shipwrecked Josefina Boyfriend Skinny hele v4qaP1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Strikket Sweater Slim Winter Toppe Kvinders Langærmet H412 100 Cashmere Pullover
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

menneskeheden For 7 Bordeaux hele Skinny NWT Broken Twill Sz Den Jeans 24 gqtw55d

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Blå Slim Kvinders Madewell Boyjean G7119 Høj Kæreste Stigende Den Størrelse 25 8qxC6EYw
Nwt Floral Størrelse Coated Gæt Jeans 24 xdYXUYwq
100 Kvinders Langærmet Sweater Winter Pullover Cashmere Toppe Strikket H412 Slim

Winter Strikket Cashmere 100 Slim Kvinders H412 Toppe Sweater Pullover Langærmet FanHWnwqt

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseCashmere Toppe Kvinders Sweater 100 H412 Slim Strikket Pullover Winter Langærmet

Kvinder Zfa737 Jack Texapore Camping Jacket Wolfskin Vandtæt M Vandring Uk12 PPHZr