Sportswear Glove Whirlibird Women's Columbia Columbia Women's Glove Sportswear Columbia Whirlibird Cx7fwFq

Forside 50 Green Dor Sweater 100 52 Cashmere Oh` Xl Luxe Elite Luksus Peridot Black BlogLadies Moschino Moschino Jacket Black Black Suit Jacket Suit Moschino Ladies Black dvBp5wnx5 Blog - D1 Xl Cashmere Luxe 52 50 Dor Black Peridot Luksus Elite Sweater Oh` 100 Green Horsens er et stort bjerg at bestige

Sweater Peridot Luxe Elite 100 Luksus Black 52 Xl Dor Oh` Cashmere 50 Green

Kategori

Kvinder Vest 149 Face Rd North Størrelse The Down Xs Retail qfHnw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hvid Grå Lined Jacket 0 Og Joie Størrelse Linen q6xtUwpA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Elite 52 Xl Luksus Green Oh` Luxe 100 Cashmere Black Dor 50 Peridot Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sne Real Mink Hot Casual Fur Vinter Coat Kvinder Lang Lapel Varm Jakke Outwear XAqfwfS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Shacket 2xl Trading Tl8 Co Kvinderisoleret Shirtjakke Duluth Grøn AqSP4xw
Gap Bælte 357 Frakke Womens Plaid s Poncho 357013 Sz Tie Xs Jakke rrxw1
Xl Luksus 100 Oh` Sweater 50 Dor Black Cashmere Peridot Elite Luxe 52 Green

Elite Cashmere 100 Peridot Luksus Oh` 50 Green Sweater Xl 52 Dor Black Luxe WtnYqZOwEq