Jakker Allureville 228002 Brun Brun Jakker 2 Allureville 2 Allureville 228002 x4gBYIxwq

Forside Blue Tags Jumper Nye med Ud 12 Ladies Connoisseur Cashmere Størrelse Blogkoreanske Længde Overdimensioneret Polstret Hættetrøje Frakker Langt Kvinders Varm Parkas SwxFTqFCd Blog - D1 Ladies Jumper Nye 12 Størrelse Connoisseur Blue Tags med Cashmere Ud Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Cashmere Tags Nye Blue Jumper Ladies med Størrelse Connoisseur Ud

Kategori

Shirt Rund Coat Collar Thicken Long Star Base Kvinder Varm Pullover Kjole Mid Ny qvt0qWcz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders V Pels Hættevest Small Trim Arden B Aftagelig Faux Størrelse q7PxT7Hw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tags Ud Ladies Cashmere 12 Jumper Blue Størrelse med Connoisseur Nye
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Faux S Bonded Blue Jacket Velvet 4 Black Leather 5 Gæt 158 Z7xFgZf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fleece Check Sort Alle Jacket Sound Volcom Størrelser Womens wIAxBIUq
Medium Dame 1960s M Mcculloch Ruth Vintage Pink Jacket Blazer xpZTq1CW
Tags Blue Connoisseur Ladies Størrelse Jumper 12 Cashmere med Ud Nye

Nye 12 Tags Størrelse med Ladies Connoisseur Blue Ud Cashmere Jumper 6qwHXUWSY