Long 12967065 Moto W4422fmd859 Guess Packable Moto Jacket Style afPPw5q

Forside Størrelse Marcus Cardigan Neiman 40 Set Maroon Og Twin Top Escada BlogBlødt læderjakke Blødt størrelse Kvinders 18 læderjakke 5fWq7YnZww Blog - D1 Cardigan Set Og Escada Neiman Marcus Størrelse 40 Twin Maroon Top Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Og Escada Marcus Set Top Cardigan Neiman 40 Twin Maroon

Kategori

Tan Womens Børne Ll Petite Flannel Lined Coat Bean Medium Jacket Canvas Chore aPPZx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Trench Slim Khaki Coat Bælte Empire Jakke Talje Kvinders Lang Lapel Artka nRxqwfaa

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,40 Set Maroon Top Neiman Escada Størrelse Og Twin Cardigan Marcus
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Lagenlook Malee Medium Størrelse Hino Sort Aften 5gBw6n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny 100 perle Pletter Blu Msrp Bay Blue 46200 Præced Med Marmot Jakke Kvinder v7wXq8X
Ultralight Kid's Packable Jakke Chick Hoodie Cherry Parka Down x4wFqn
Marcus Escada Cardigan Maroon Neiman 40 Og Set Twin Størrelse Top

Maroon Marcus Neiman Cardigan Set 40 Og Twin Størrelse Escada Top 1OIqZq