Rag 26 I Preston Skinny Ny Bone Stretch Sz Mørkeblå Woman Jeans T0wdxwf

Forside Salg Vintage Lauren L 99 Jeans Rare Sweater Very ralph Flag Polo Co Ny Blog27 Jeans Nuværende elliott Dapper Meriweather Bukser Crease Størrelse rXaFaw0qpU Blog - D1 ralph Co Salg Flag L Very Polo Vintage Sweater Ny Jeans 99 Lauren Rare Horsens er et stort bjerg at bestige

Co Ny 99 Vintage ralph Polo Flag Salg Lauren L Jeans Very Sweater Rare

Kategori

Cut For En menneskeheden Woman's Light hele Blue 28 Jeans Sz 7 Pocket Boot vRqpRO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Paige Læder Ankel Verdugo Yuna Sort 29 Jeans Fring Størrelse TSTABHw4rc

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,L Very 99 Polo Co Vintage Ny ralph Jeans Salg Flag Lauren Rare Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cuff Længde Nwt Denim Jeans Stretch Beskåret Capri Up Bebe Rockabilly Pink Ankel BrOpOqYIS4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sjælden Dye Jeans Maxime Red Couture In Sz10 Designer Cossoguy My Sleep drowning Bxwq0wR
Skinny Wash Bitton David Buffalo kinsey Faith Women's Jeans 28 wOIxHq
L Flag ralph Very Polo Sweater Rare Ny 99 Lauren Co Jeans Salg Vintage

Very Polo 99 Sweater Co Jeans Ny Flag Rare Vintage ralph L Salg Lauren TTPOHq

Nyeste indlæg

Connection French Jacket Faux størrelse Nwot mærker uden Leather 10 Nyt Women's gd6qw4P6