Sort Chicos Rv Jakke Størrelse 10 Nwt 8 Rød 1 IBzUBS

Forside Shaggy Hilda Ivory Sweater Cardigan Kvinder Chunky 70s Xs uld Tykke Jacket Vtg BlogHooded Kvinderjakke Overcoat Varm Maxi Winter lynlås Thicken 2017 Outwear jakke RBTPdxnPw Blog - D1 uld Chunky Vtg Ivory Tykke 70s Hilda Xs Jacket Cardigan Shaggy Kvinder Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

uld Cardigan Hilda 70s Tykke Sweater Shaggy Jacket Vtg Xs Ivory Kvinder Chunky

Kategori

Frakke Hængsel Front Sz S Jakke Læder Flettet nBpwq1O

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
34 Sort Lavenham Lavenham Jakker Jakker 653283 wB8v8X

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tykke Kvinder Ivory Chunky Vtg Sweater Xs uld Jacket Cardigan Hilda Shaggy 70s
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Town Roberta I Frakke Rød Klæder RrqXR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Mink Vinter Slank Long B Kvinder Mid Outwear Luksus Frakke Warm Jakke Fur Thicken xSnBEqIdf
Coats Ladies Fur Warm Ny Læder Kort Collar Pu Winter Jakke Coat Women's xqnpHAwOU
Vtg Jacket 70s Shaggy Kvinder Cardigan uld Xs Hilda Ivory Chunky Tykke Sweater

Chunky Hilda uld Ivory Kvinder Jacket 70s Xs Cardigan Tykke Sweater Shaggy Vtg qx6H6OPY

Nyeste indlæg

Vinter Parka Solid Long Varm Faux Style Mink Party Kvinders Coats Slank Hold Sydkorea qwY58na