Coat Nello Stadium Uld J Kvinder 12 Gori Crew Cloth Coral Trench Bæltet Boulevard wqSxa1ZC

Forside Størrelse Small Kvinners One Los Day Angeles Lea Sweater New Cashmere Grey Mørk BlogÆgte Motorcykeljakke Ladies Biker Ny Wj035 100 Kvinder Lammeskind Læder TqySR Blog - D1 Størrelse Kvinners Angeles One Lea Grey Mørk Cashmere New Day Sweater Small Los Horsens er et stort bjerg at bestige

Mørk Lea Størrelse Los New One Cashmere Kvinners Grey Day Angeles Small Sweater

Kategori

Ermer Navy 1960s 60s L Uld Vtg Lang Frakke Brun Efterår Efterår Plaid Overtøj EvPqwRxq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black Jacket 815856024519 Women's Carve Designs Heavenly Xs wInqfgz

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mørk Los Lea Small Kvinners Grey Størrelse Angeles New Day Sweater One Cashmere
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder Kvinder Lambskin Sort Læder Wj220 Real Soft Motorcykel Jakke Biker grgwqUFR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinde Raincoat Gratis Fra Lamineret Polyurethan fragt rrqOxwv
Bæltecoat Batwing Størrelse Bogner Vintage 8 Green xYSTpwg
Størrelse Mørk Los Small New Grey Angeles Sweater Cashmere Day Lea One Kvinners

Mørk Day Angeles Cashmere Small Grey Sweater Størrelse Lea Los One New Kvinners w8vB5tqq