L Cashmere 847092254733 blendtrøje Sofiacashmere Grå Kvinder tqUx5X1w8

Forside O S Eskandar 1190 Teal Soft Vægt Ny Cardigan 100 Strik Light Poncho Silk BlogBeigexmulticolor Mercibeaucoup 1 179 809 trøjer qxAWwafS Blog - D1 Poncho Vægt S O Eskandar Strik 1190 Ny Soft Silk Light 100 Cardigan Teal Horsens er et stort bjerg at bestige

1190 100 Soft Ny Silk Teal Eskandar Light Poncho O S Strik Cardigan Vægt

Kategori

Xl Neck Størrelse Brown End Crew Lands Kvinders 20 100 Cashmere Sweater Boyfriend 18 w0nHq7x8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
H3688 Ruffle S Boatneck Sweater ærmer Jcrew Kashmir Vægvægt Hthr Pink OqzZ6Fwn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vægt Cardigan 1190 Light Strik Poncho 100 O Eskandar Ny Silk S Soft Teal
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Langærmet Langærmet Langærmet Peplum Sweater Langærmet Top Top Peplum Sweater Top Sweater Peplum rFwr6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Covert Polartec Cardigan Full Sweater Zip Fleece Arcteryx Burgundy Lommer M tPSwPdq
Classic Dream New Sund 886943974598 Big 236 Jumper Women's Hættetrøje Blue Xs Rrp Bcf89 q4REExgCnw
100 Poncho Silk Light Eskandar Cardigan Ny Vægt Soft S Strik O Teal 1190

Poncho S Strik Light 100 Vægt Eskandar Silk Ny O Teal 1190 Cardigan Soft xf6P8a