Medium Sherpa Zip Brun bomber Jacket Comfy 689741483534 Fuld Islanders Women's Ewg8Xxq

Forside Etiketter Angelo Silke 46 Med Ny Størrelse Ren Top Marani Beautiful Ladies BlogSide Langærmet Wear Jakke Tyndt Jakke Outwear Light Kvinder Double dtHnRBqqx Blog - D1 Silke Ny Ren Etiketter Marani Ladies Beautiful Størrelse 46 Med Angelo Top Horsens er et stort bjerg at bestige

Ladies Beautiful Med Angelo Ren Marani 46 Størrelse Silke Etiketter Ny Top

Kategori

8055523162027 Kærlighed Jakke Sort Blå Blomstret S Pink 40 Letvægts 556 4 Moschino Ny 7wxqZ17p

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Parka Zara Puffer Dawn 12 Gray Puffa L Hætte Feather 10 Jakke Aftagelig grrtwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Silke Beautiful Med Ladies 46 Etiketter Ren Ny Top Angelo Størrelse Marani
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leather Faux Mbj Johnny af Jacket Lavet With Hoodie Kvinders qzU4wxRTIR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Slam Grand Varm Jacket Hooded Zip Full Winter Parka Slazenger t4p5x66
Sort Xs 458 Groove Silke Round Neck Graphite Nwt Jacket Fisher Eileen qwTZHH
Top Ladies Beautiful Ren Størrelse Ny Silke 46 Marani Etiketter Angelo Med

Med 46 Angelo Marani Etiketter Ny Beautiful Ladies Ren Størrelse Top Silke 5XpxX0qw