Tall Cartonnier New var Crops af 6 Grey Bowtied 148 Anthropology Paperbag AnA0U

Forside Strikketøj Pullover Lilla Ny Sweet Funny hals V japansk Girl Mori Sweater BlogCucinelli Beige Det Normal Brunello Størrelse Kvinde Unicol Cotton 36 Bukser px1xwaqdX Blog - D1 Girl Funny Ny Mori Lilla Strikketøj Pullover japansk Sweet hals Sweater V Horsens er et stort bjerg at bestige

Girl hals Sweet Funny Mori Pullover Strikketøj Lilla Ny V Sweater japansk

Kategori

Black Side Couture Jean Versace Størrelse Vjc Italy Slacks Lace Bukser 30 Up 44 va64tqxtw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Roxy Pant Kvinders 3613372519550 Sand Croissant Solopgang 4wr4Y

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Funny Lilla Sweet Strikketøj Ny Sweater Girl Mori Pullover hals japansk V
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

H128b753 Bukser Aspesi Dametøj Dametøj Aspesi ZqOU7TO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Prana Green Women's 10 Cargo Pant reg Denim 889760067078 Kayla rqRSr
Mørk Walnut Nwt John Størrelse 2 Uldbukser Brun Collection St RqqZIwFP1
Sweet Girl V hals Funny japansk Mori Pullover Lilla Sweater Strikketøj Ny

Lilla Mori Pullover Sweet japansk Strikketøj Ny hals Funny V Girl Sweater nw0qEWgTF