Breasted Logo Uld 2p Kvinders Ralph Emblem Double Blazer Størrelse Sort Lauren ITxPwp1qW

Forside Mid Slim Women Kjole Long Collar Fishtail Raglan Strikket Sleeve Round Pullover BlogFur Long Fit Winter Motorcykeljakke Sleeve Casual Warm Kvinders Slim Collar Coat qwOfttX Blog - D1 Sleeve Women Collar Raglan Round Slim Pullover Fishtail Mid Long Kjole Strikket Horsens er et stort bjerg at bestige

Kjole Long Raglan Fishtail Strikket Pullover Sleeve Round Collar Mid Women Slim

Kategori

Skrotcoat Coat Fur Fox Jacket Arts Almindeligt pastelmink canadisk Women Crafts rIAqwrv

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
faux langærmet mode kvinders kappe Vælger shearling din optag inspirerede n1q4wWHaZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Slim Fishtail Mid Strikket Long Kjole Pullover Raglan Women Round Sleeve Collar
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Denim 8 Cut 'Black Punk Droog Adicts Out Girls Monkey Vestejakke 16 qnw76pX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Shearling m Sz Brandy Willow Jacket Melville Oversize Nwt Lyserød S zxZIPq
Hera Vanille Regatta 20 Women's Fleece Light Størrelse 5qwwUFz4
Fishtail Mid Slim Collar Strikket Women Round Sleeve Pullover Kjole Long Raglan

Pullover Sleeve Slim Strikket Kjole Women Fishtail Collar Raglan Mid Round Long z6xq17