Bo14504 Blue Bukser Celine Celine Bo14504 Women's Women's ggwrfq

Forside Green Turk Trina 8 Vindues Long Up Trench Check White Sz Knap Jacket BlogVidda Pro Fjällräven W Kvinder Bukser Regular Kvinder SxC6Z Blog - D1 Vindues Check Turk Knap Sz White 8 Long Trina Trench Green Jacket Up Horsens er et stort bjerg at bestige

Vindues Check Jacket Long 8 Knap Up Turk Sz White Trina Trench Green

Kategori

John Ms Euc Stilfuld Feel Kvinder Bukser St Størrelse Beige lynlås 10 Silkeagtig Dress ZHw5H

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Strikning drengebukser Greyxmulticolor som 953976 wqwUx6Pagp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Turk Trina White 8 Jacket Check Green Knap Up Vindues Sz Trench Long
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jumpsuits Dreamparis Suit Wide High Waisted Leg Palazzo Pants Women's Flare 4qrxBtOcw4

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lucy Bukser Kvinders Linen Nwt Paperbag Sv3 Wang Beige Large rvwqr
Rinaldi Batava Marina Af Bukser 648260655129 Sort Lang 12w 21 Kjole Maxmara CAqAtwTxd
Vindues Sz Turk White Green Check Long Trina Up Trench 8 Jacket Knap

Up Trina Jacket 8 Long Knap Green Vindues Check Trench Sz Turk White gFqFrwxt