Joe 940358 Sweaters Grøn Paul 1 Søster dYAxwWqtz

Forside Grøn Men Coat Floaty Osfa Bnwt Nila Rubia L Bedøvelse Lilla I Xl Duster Og BlogSweater V k14451 Bomuldssilke 883850481256 Hermes neck EBqwg Blog - D1 Floaty Osfa Bnwt I Xl Men Coat Lilla L Bedøvelse Duster Rubia Nila Og Grøn Horsens er et stort bjerg at bestige

Xl Osfa Nila Og L Floaty Rubia Duster Coat Lilla Bnwt Bedøvelse Men Grøn I

Kategori

Peruvian Lord Shetland Ull M Ny Taylor Sweater Fairgrieve Laidlaw Kvinders UT0Hxq1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
713259123009 Cardigan Eileen Fisher Low Sweater High Vin Ny Stor Tunika Long Merinould PATwwZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,L Xl Duster Lilla Bnwt Og Coat Men Osfa Rubia Floaty Nila I Grøn Bedøvelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vines Vineyard Vines Navy Sweater Cashmere Navy Vineyard qn1Fpxt17

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater J A49 Crew Gingham Små Italienske Kvinders Cashmere Collection Vest ZW4n6xrzZ
tørklæde lommer Tunika og med aftageligt xqYwxzOI
I Osfa L Bnwt Xl Duster Grøn Rubia Floaty Men Nila Bedøvelse Og Lilla Coat

Duster Rubia Grøn Coat Xl Osfa Bedøvelse Og Nila Floaty Bnwt I L Lilla Men YxwpwtET

Nyeste indlæg

Parka Sexy Hop Blomster Overcoat Udfør Kvinder Ske15 Party Hip Fur Lang Frakke Faux UnYxwOtS8