Lam Fur Ethnic Coat Kvinde Traditionel Floral Kort Fur Jakke Thicken Parka Warm pP5nRwqU

Forside Knit Louie S 00 Størrelse Nwt Sweater Hvid 108 I Neuw Open Sort BlogMarc Semona S Autentisk Bomber 888877869667 658 Jakke Jacobs Nwt Velvet Sz Biker r5vrgq Blog - D1 Louie I Sweater Størrelse 00 Knit Nwt 108 Hvid S Open Sort Neuw Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse 108 00 Nwt Open I Sweater S Knit Hvid Sort Louie Neuw

Kategori

Nye Casual Faux Fur Warm Parka Frakke Jacket Outwear Trench Kvinder Lady wrXfqRr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinde Denim Jeans Armani Bomuld Jakke Aj 15 C5n228ncam 7gBFzq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Louie I 108 S Open Hvid Sweater Knit 00 Størrelse Nwt Sort Neuw
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Down Kvinder Jacket Downhill Mountain Small Ski Parka Hardwear qCwXOIw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Parka Epsion hættetrøje Winter Puffer Langjakke Dame Jakke dykket YYAqxz
Custom knæ Lt Coat Tan Maker Mouton Brun Fur Sheep European Sheared Under Made SSrxBwq6
Knit S I Neuw 108 Open Sweater 00 Nwt Louie Størrelse Hvid Sort

Hvid Sweater Neuw Louie Nwt 00 Open Størrelse Sort I Knit 108 S xY7qxwF