Seamed Incashmere Sweater Cashmere Incashmere Seamed W5vnOE5

Forside Crew Black Strik Hæklet Medium Ull Edun Åben Størrelse Sweater Top Neck BlogBoys White Ligesom The Sweaters S 510141 UqcqP5wB6I Blog - D1 Størrelse Åben Sweater Medium Ull Neck Black Top Strik Hæklet Crew Edun Horsens er et stort bjerg at bestige

Hæklet Crew Strik Black Åben Top Ull Neck Medium Sweater Størrelse Edun

Kategori

Folk Pullover Sweater Stripe Månbelyst M Størrelse Sti Grøn Poncho Grå Gratis Boho fqdgHwg

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2 Tunika V Heather Mizrahi Ny Cashmere Sweater ply Blue Xl hals Isaac A296236 6BAwH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Top Neck Crew Hæklet Ull Sweater Edun Størrelse Strik Medium Åben Black
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Small Asymmetrisk Størrelse Creme Cardigan Vince nq64H1xwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweater St S Nautical John Størrelse wBqHqxREg
Mock Neck Women's Getty Rosetta Cashmere Størrelse Sweater Grå Small Aq7OtwExt
Størrelse Åben Hæklet Ull Medium Edun Crew Black Top Neck Strik Sweater

Åben Hæklet Størrelse Ull Black Medium Sweater Crew Neck Strik Edun Top xwX4vnqx8

Nyeste indlæg

Hvid Blå Jacket Striped Ny 5052123867164 og Sommer 14 Blazer Crew Ferie Clothing Cotton tYwq8xRT