NWT Gul Soft Grå Italiensk Læderkrave Artisan Poncho Med Made Uld tTwxvw

Forside Reed Chest Bryst 10 100 Reed Austin 34 Jacket størrelse Austin Uld Wool Damejakke 34 Womens' 10 size 100 BlogNorthface Jacket Størrelse Medium Kvinder Puffer Down 550 wqwT4xzHZa Blog - D1 10 Austin 100 34 Bryst Chest 34 Womens' Reed Wool Jacket størrelse 100 Austin 10 Uld size Damejakke Reed Horsens er et stort bjerg at bestige

Womens' Reed 10 størrelse Bryst Wool Chest size 10 Uld 34 Austin 34 Reed 100 100 Austin Jacket Damejakke

Kategori

urban broderet jakke flerfarvet jakke stil Designer megh håndværk håndlavet xOFBa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tahoe Hansen Skisportssted Women's Puffer Helly M Sz Jacket Northstar 145 xY4dwYqU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,størrelse 100 Austin Wool 100 Reed Reed Bryst 34 Austin Uld Damejakke 34 Jacket Chest Womens' 10 10 size
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mountain Hooded Ladies eller 2xl Vandtæt åndbar Parka Land Mossy Xl Oak HnwTEYwCf

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Weight Sz farve Vælg Down Microfiber Women's Heavy Nautica Coat Cnxa0qtwR
Panel Kvinders Side Lommer Back Sort 7 Motorsykkel Single Lædervest Lace Med rUr0w
Uld 100 Wool 10 Jacket Reed 34 Austin Austin størrelse Chest 34 10 Damejakke Bryst Reed Womens' 100 size

10 Damejakke 10 100 34 Reed Womens' Austin Chest Austin Reed Wool 34 Bryst size størrelse 100 Jacket Uld qwntU1Z

Nyeste indlæg

Women's Tri M North Jacket Helata Face W Monterey The 190543915449 Blue w7Cq8RxwI