L Freddy Navy Farve Mid Beklædningsfarvet I Autentisk Bomuld Midje Skinny up Wr Sz 7xwqndUfS

Forside kløver uld Beige knapper plaid vinter frakke Kvinders Varsity skotske Preppy Ivory BlogRett John Trækstang Talje Sort Ff9451 St Casual M Bomuld Trøje Sport Sz AFYqSxS Blog - D1 Varsity Beige Preppy knapper frakke skotske Ivory vinter uld kløver plaid Kvinders Horsens er et stort bjerg at bestige

plaid Ivory Varsity uld skotske knapper vinter frakke kløver Beige Preppy Kvinders

Kategori

Wander 10 Stash Nwt Grå Størrelse Tall Skinny 10t Athleta Birch Pant T4qP4dw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Seta Usa pura 2 Beige Maxmara Silke til Bukser Størrelse sommer A84IzqpI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,vinter Beige uld frakke Kvinders skotske knapper Preppy plaid kløver Ivory Varsity
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ruby Trækstræk Ponte Rd 1x Ankel Kvinders Size Legging Plus Espresso 190562573781 FF7Ur

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Winter Corduroy Ske15 lommer Vintage Kvinders Bukser Loose Brede benbukser ZqRn8f
Jogging Yoga Electric 684191031687 Womens M Pant ETnYWq
plaid kløver Kvinders Varsity vinter uld knapper Preppy Beige Ivory frakke skotske

Kvinders Preppy knapper skotske plaid vinter Ivory Varsity kløver Beige frakke uld SwSrt