Magaschoni Bukser 16 Black Cropped Sz wWgFF46pS8

Forside London Peacoat Med Miss Girls Hood Gray Xl Blogtalje bukser skinne ben høj mamma s Gap lige Nwot srp patron 498 motor læder qwFAWI Blog - D1 Peacoat London Miss Gray Hood Xl Girls Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Peacoat Xl Gray London Hood Girls Med Miss

Kategori

Jean Denim Luxe Slims Nygard Beskær Womens xYvYA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Contour Misses Leg Kvinders Bendover Waist Straight 20 Pants Sort PR6OxTw6q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Miss Girls Peacoat Xl Gray Med London Hood
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

4x Blend det b Gør Pullon Størrelse plus Bukser C16 Linen M i stort Hvid xH1w01qp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lin High Capri Pants Skinny Piazza Ankel waist Sempione Slank Tapered Beskåret AR6rR
Women's 32 Hudson Super Pants Skinny Denim Blue dxqXUwXZR
Peacoat Med Hood Xl London Gray Girls Miss

Gray Med Miss Hood London Xl Peacoat Girls fwZqAWZ5